Aupairagent.dk - anvendelse af cookies

När du besöker aupairagent.dk hemsida www.aupairagent.dk lämnar du spår som även kallas kakor. Här hittar du en förklaring till hur vi använder den personliga information du lämnar bakom, och hur man kan godkänna eller avvisa cookies.

Syftet med cookies

Vi använder främst cookies för att samla in statistisk information för att se vilket innehåll våra användare tycker är intressanta och vilka tekniska enheter och system de använder. Detta för att förbättra dina användar- och kundupplevelser.

Cookies gör det lättare att använda Internet eftersom du inte alltid behöver starta om. Webbplatsen kan således använda kakan för att komma ihåg information om dina preferenser på webbplatsen. Och för webbplatsen att komma ihåg några av de uppgifter du anger varje gång.

Våra cookies innehåller till exempel information om:

Vilka sidor har du tittat på när och hur länge.
Vilken webbläsare använder du f.x. Internet Explorer, Google Crome eller Safari
Vilket operativsystem du använder
Vilken enhet du använder, f.x. smarttelefon, surfplattform eller stationär dator
Vilken webbsida du kom ifrån innan du besökte Aupairagent.dk
Den information vi får härifrån kan Aupairagent.dk inkludera: Använd för att se hur man hittar information på www.Aupairagent.dk - f.x. om du går direkt till en sida du känner från en sökmotor eller startar från första sidan och fortsätter till andra sidor.

Dessa är anonyma statistiska uppgifter som inte kan returneras till individer.

Informationen kan lämnas till Aupairagent.dk partners, f.x. digitala byråer eller reklambyråer.

 

Samtycke för användning av cookies, avslag på cookies och återkallande av samtycke

Första gången du besöker en webbplats från Aupairagent.dk ser du en informationsruta om vår användning av cookies. Genom att klicka på sidan ger du automatiskt ditt samtycke till att använda cookies. En cookie är alltså en kod som lagras på din dator. Det kan ge information om ditt beteende på internet eller se till att en sida fungerar tekniskt.

Om du inte vill använda cookies klickar du på "nej tack vare cookies" i informationsrutorna. Detta val vi minns genom att sätta en cookie, så framtiden kommer inte att användas flera cookies när du besöker vår webbplats från samma dator.

Om du vill återkalla samtycke eller avbryta ditt "nej tack vare cookies", radera dina webbläserdata under webbläsarens internetinställningar. På nästa besök på vår webbplats kommer du att se informationsrutan igen, du återigen möjlighet att välja eller välja bort cookies.

Du kan blockera alla cookies, radera befintliga cookies och få en varning innan du lagrar en cookie. Till exempel kan du Se hur du gör det på www.minecookies.org.

Om du väljer att blockera alla cookies eller radera befintliga cookies på din dator kan du fortfarande läsa text på vår hemsida, men det kan finnas funktioner du inte kan använda optimalt eftersom de antar att webbplatsen kan komma ihåg de val du gör .

 

Användning av personlig information

Personlig information är den information vi ber om din personliga och användarinformation när du använder de olika funktionerna på vår hemsida.

Vi avslöjar inte information från tredje parts webbplats och vi samlar inte in personlig information utan att ha informerat dem på våra formulär här på hemsidan. Till exempel. när du beställer vårt nyhetsbrev om begagnad utrustning. Du kan tydligt titta på blanketterna, vilken information du lämnar i detta avseende.

När du lämnar din personliga information till oss använder vi dem för att förse dig med den tjänst du begärde - till exempel genom att skicka ett mail när vi har använt utrustning i den eller de kategorier du har uttryckt intresse för . När vi har gett dig vad du har begärt tar vi bort din information. Vid anslutning till vårt nyhetsbrev om begagnad utrustning tar vi bara bort dig för tillfället när du avbryter nyhetsbrevet.

Personuppgifter lagen säger att vi måste hålla din information säker och konfidentiell. Vi lagrar din personliga information om begränsade datorer i kontrollerade lokaler och våra säkerhetsåtgärder övervakas kontinuerligt för att avgöra om vår användarinformation hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare.

Vi kan dock inte garantera 100% säkerhet för dataöverföringar via Internet. Det innebär att det kan finnas risk för att andra får obehörig tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Därmed avslöjar du din information på egen risk.
Personuppgifter tas bort permanent eftersom syftet med det att de samlades in avslutas.

I den mån som behandlar personuppgifter om dig, du är under Privacy Act rätt att få information om vilka personuppgifter kan hänföras till dig. Om det verkar som om informationen är felaktig eller vilseledande, har du rätt att hävda att de korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan när som helst invända mot information om dig. Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av din information om dig till Datatillsynet, se avsnitt 58.1 i personuppgiftslagen. 

Anser du ett au pair för din familj?

"