Vi erbjuder hjälp och service med erfarenhet från början till slut.

Hur söker jag på au pair i Sverige? | Aupairagent.se 

Att slutföra en au pair -ansökan kräver ganska mycket. Det finns många regler att bekanta sig med, och det är en tidskrävande process. Därför erbjuder vi att ordna det mesta för dig. Vi är fokuserade på att hålla dig kontinuerligt informerad om hur det går med ärendet. Och vi följer dig på sidelinjen hela vägen från första kontakten tills du har ett godkännande

Hur söker jag på au pair i Sverige?

Vår erfarenhet säger att när du söker en au pair uppnår du det bästa resultatet genom att ta dig tid att hitta rätt kandidat och prata med honom eller henne i en videointervju.Många familjer idag vill ha en au pair til Sverige, som har erfarenhet och kanske redan befinner sig i Europa. Därför kompromissar de med sina faktiska önskemål och behov och uppnår därför inte alltid den bästa matchningen.Därför, när du ansöker om ett au pair, rekommenderar vi att du tar dig den tid du behöver för att hitta rätt kandidat och göra det - inte minst i god tid.

 

Vår service inkluderar:

1. Vi guider dig og au pair "steg för steg" genom hela ansökningsprocessen

2. Eventuellt hjälp med köp av flygbiljetter

3. Inkluderad introduktionskurs 3 timmar före avgång om du väljer en av våra kandidater på Filippinerna.

4. Kontakt med Ambassader- Konsulater etc.

Skulle au pairen oväntat inte godkännas kommer vi att hitta en annan kandidat utan kostnad, och stannar kort tills det finns en au pair i ditt hem.

 

Laura Navarro, en tidigare au pair säger:

"Du är en främling, och kom ihåg att du passar det dyrbaraste i familjen, nämligen barnen". 

"Man ska från början vara öppen för att komma till ett främmande land. Var flexibel och kommunicera på ett vänligt sätt. Du ska vara ansvarsfull, kunna se saker på olika sätt och följa reglerna i deras hus får att få deras respekt, så de kan lita på dig. Du ska vara ärlig, ha tålamod och lyhörd. Att vara au pair är det bästa som finns, om man tar till sig mina råd. Det är ett fantastiskt sätt att lära, växa och utveckla sig själv på, samtidigt som du upplever en helt ny värld. Du måste göra den största förändringen på dig själv, eftersom du kommer från en helt annan kultur och del av världen. "

"