Tore Hansen, Oslo, Norge:

"Vi har brukt Aupairagent.dk da vi skulle ha vår nye au pair. Vi har en travel dag og ikke har tid og gå inn i alle reglene, og når vi skal gjøre hva. Karina har hjulpet i hele prosessen, og vi har hatt både en god og personlig service. Du kan alltid kontakte Karina hvis du har spørsmål, og vi er veldig fornøyd".

Ilja Leo Lang, Lille Skensved, DK:

"Aupairagent.dk är den perfekta partnern för familjer som vill minimera" den administrativa bördan "i samband med en au pair-ansökan till de danska myndigheterna. Karina är kunnig, hjälpsam, snabb och professionell. I vårt fall har hon hjälpt oss på ett trevligt och effektivt sätt, för att få ansökan till de danska myndigheterna - var vänlig och skriv rekordtid! Tack igen till Karina för sitt fantastiska jobb. Det har varit värt alla pengar.

Ilja Leo Lang, far och biträdande direktör

Maria O. Madsen, Nykøbing Falster, DK:

"Jag skulle vilja rekommendera Karina och Aupairagent.dk när som helst! Karina är väldigt bra att lyssna och hon förstod exakt vad vi ville ha för au pair. Vi hade aldrig haft au pair förr så allt var nytt - och hitta den allra rättaste tjejen som passade på vår familj, samt pappersarbete och ansökningsförfarande skulle ha varit ganska ofattbara om vi inte hade Karina på vår sida. Idag har vi det sötaste au pairet! Du kan ringa till Karina på tel: 60668384. Hon tar '24/7!'

 

Julie Kernan, Gentofte, DK:

"Ett tag hade jag funderat på att få ett au pair men hade inte tid och vinst för hela processen att först hitta en och sedan gå med i ansökan. Men då såg jag en fallrekommendation på en Kommentera på en blogg som Karina kunde hjälpa. Så efter att jag läste hennes hemsida kontaktar jag henne.

Det var ett snabbt svar och jag hittade strax efter en söt tjej genom henne. Då berättade Karina vad och vad jag skulle göra. Det var bara att gå till. Hon hjälpte också med extra små saker till ambassaden, som måste beaktas innan ansökan godkändes.

Karina var alltid alltid söt och mycket välkomnande.
Jag kan starkt rekommendera Karina! "

"