Hitta en au pair

Hvordan hitta jag en au pair?

Det finns många möjligheter att hitta au pair idag, eftersom det finns stort intresse bland sökande som vill ha Sverige. Det kan dock finnas mycket pappersarbete och fler fallgropar i samband med ansökan, och det kan vara relevant att få hjälp från någon som specialiserar sig.

Många familjer är redan upptagna i vardagen, och eftersom en au pair-ansökan kräver mycket arbete och många regler för att engagera sig, kan det vara en bra idé att få hjälp.

En möjlighet är att använda Aupairagent.se där vi kan hantera ansökan från början till slut för en liten del. Detta inkluderar både skapandet av ett ärende, slutförandet av ansökan, upprättandet av de tre obligatoriska försäkringsvillkoren, kontakt med ambassadören / generalkonsulaten, och dessutom finns vi med instruktioner om allt som är inblandat i processen. Naturligtvis hittar vi också de bästa au pair-sökande som passar bäst för din familj och tar dig i kontakt med varandra.

En au pair är en person som bor hos en familj och får ersättning för lättare hushållsarbete och barntillsyn. Syftet med vistelsen ska vara att få internationella erfarenheter och möjlighet att lära sig svenska språket och kulturen.

3 bra skäl att få ett au pair

1. Familjen får hjälp till barnomsorg (kanske att ta med och ta med till skolan och daghem) Det kan ofta vara svårt att hitta tid för både arbete och barn, så om du vill se till att det alltid finns ett hem när du behöver det då är det uppenbart att ha ett au pair boende. En au pair arbete tillräckligt bra bara ett par timmar om dagen, men jag kan väl ordna ett schema som gör det hänger ihop så att au pair att ta hand om barnen när det behövs.

2. Familjen får hjälp till fler saker i huset. Ibland kan det också vara svårt att hitta tid för matlagning, och ett au pair kan också vanligtvis komma med hjälp. Många aupar speciellt från Asien gör purjolök och hälsosam mat och vill dela sin matkultur. Så bara dra nytta av det. Andra fördelar kan vara rengöring och generellt hushåll.

3. Kulturutbyte mellan au pair och familj. Du får en riktigt bra vänskap, och den innehåller insikt i varandras kulturer. Ett au pair kommer alltid från utlandet, så du kommer under alla omständigheter att introduceras till något nytt. Detsamma gäller ett au pair som alltid kommer att ha en unik vistelse i Sverige och lära känna en vanlig dansk familj. Och det språkliga är definitivt inte att glömma. Att barnen får möjlighet att lära sig engelska och kanske ett språk mer, och au pairen får möjlighet att lära sig svenska. Det är något som alla gynnar.

Anser du ett au pair för din familj?

"