Hitta en au pair

Hur söker jag och hittar ett au pair?

Många familjer är upptagna i vardagen, och en au pair -applikation kräver mycket arbete och många regler att bekanta sig med. Därför kan det vara en bra idé att köpa assistans och därför undvika att lägga ned ansträngningar på ärendet i en redan upptagen varje dag.

Men det kan finnas mycket pappersarbete och flera fallgropar i samband med ansökningsprocessen, och här kan det vara relevant att få hjälp av någon som specialiserat sig.

Ett alternativ är att använda Aupairagent.se, där vi kan ta hand om allt från början till slut för en liten summa. Detta inkluderar både en guide för att fylla i ansökan, instruktioner för att ställa in rätt au pair försäkringar, vi har kontakt med ambassader etc. Dessutom är vi tillgängliga med vägledning i allt som har med processen att göra. Naturligtvis hittar vi också de bästa screenede au pair -sökande som passar din familj bäst och tar dig i kontakt med varandra.

Det finns många möjligheter att hitta au pair idag, eftersom det finns stort intresse bland sökande som vill ha Sverige. Det kan dock finnas mycket pappersarbete och fler fallgropar i samband med ansökan, och det kan vara relevant att få hjälp från någon som specialiserar sig.

Många familjer är redan upptagna i vardagen, och eftersom en au pair-ansökan kräver mycket arbete och många regler för att engagera sig, kan det vara en bra idé att få hjälp.

Ett alternativ är att använda Aupairagent.se, där vi kan ta hand om allt från början till slut. Detta inkluderar både en guide för att slutföra ansökan, nära kontakt med hela ansökningsprocessen, vi har kontakt med ambassaden, konsulat, etc. Dessutom är vi tillgängliga med vägledning om allt som har att göra med processen. Naturligtvis hittar vi också de bästa screenade au pair-sökarna som bäst passar din familj och ger dig kontakt med varandra.

3 bra anledningar till att få en au pair

1. Familjen får hjälp med barnomsorg (kanske att hämta och ta med till dagis och skola). Det kan ofta vara svårt att hitta tid för både arbete och barn, så om du vill se till att det alltid finns några hemma när du behöver det då är det uppenbart att ha ett au pair boende.Ett au pair fungerar förmodligen bara några timmar om dagen, men du kan organisera ett schema som gör det sammanhållet så att au pairen kan ta hand om barnen vid behov. Vi har bra förslag på hur ett arbetsschema kan se ut.

2. Familjen får hjälp med flera saker i huset. Ibland kan det också vara svårt att hitta tid för matlagning, och här kan en au pair också vanligtvis kliva in med hjälp. Många au pairer - särskilt från Asien - gör utsökt och hälsosam mat och vill dela med sig av sin matkultur. Så det är bara att dra nytta av det. Andra fördelar kan vara städning och allmän städning. Och på vår introduktionskurs i Manila lär våra au pairer en massa saker i förväg så att hon är förberedd när hon kommer.

3. Kulturellt utbyte mellan au pair och familj. Du får en riktigt bra vänskap, och det inkluderar inblick i varandras kulturer. En au pair kommer alltid från utlandet, varför du i alla fall kommer att bli introducerad till något helt nytt. Detsamma gäller ännu mer för en au pair som alltid kommer att ha en unik vistelse i Sverige, och lära känna en vanlig svensk familj. Och det språkliga är absolut inte att glömma. Att barnen får möjlighet att lära sig engelska och kanske ett språk till, och au pairen får möjlighet att lära sig svenska. Det är något som gynnar alla.

Vill du få en au pair som redan finns i Sverige?

Om du vill skaffa en au pair som redan är i Sverige i förväg kan det göras. Men var medveten om att processen kan ta längre tid innan det blir en matchning. Både för att au pairerna som är här ofta vill bo i staden / området i fråga är de redan geografiskt belägna. Men de kan också ha kontakt med flera familjer åt gången. Och vi lägger också mycket tid på att fråga varför au pairen vill ha ett familjebyte, och de är inte alltid intresserade av att involvera oss som byrå i det. Dessutom finns det alltid två sidor av en historia, så vår rekommendation är att du ska vara medveten om detta och verkligen bedöma om det är vad du vill?. Vi rekommenderar alltid att hitta rätt kandidat från början och ta dig tid att hitta den med den du har den bästa kemin med. Men det är ditt val och vi hjälper dig gärna.

 

Processen * är alltså:

Som familj måste du fylla i ansökningsformuläret och skicka det till oss. Schemat finns här. Vi skickar sedan en faktura på 3.000,- SEK. När detta betalas kommer vi kontinuerligt att skicka kandidater som är i Sverige. Vi kommer att fortsätta göra detta tills det är en match. Efter det skapade vi ärende och försäkring. Då guidar vi dig att fylla i och även genom hela processen och hjälpa dig att förhoppningsvis få godkännande. Har du frågor eller liknande? Under den period du har au pair på din adress är du alltid välkommen att kontakta oss. Så vi släpper inte dig även när au pairer är godkända.

* Processen är den samma oavsett om au pairen är utanför Sverige.

"