Välkommen till Aupairagent.se

Ditt professionella fullservice au pair byrå

Aupairagent.se är en agentbyrå, vars främsta uppgift är att hjälpa familjer och Au Pairer i Danmark, Skandinavien och Europa.

Oavsett om du är en Familj som söker en Au Pair eller en Au Pair som söker en familj, Så står vi til rådighet med kvalificerad assistans och service på högsta nivå. Det är vår främsta plikt att göra processen så enkel och okomplicerad som möjligt och därmed försäkra oss om glada och nöjda Au Pairer och familjer. Därför hanterar vi allt det praktiska för bägge parter. Vi är bland de absolut ledande auparbyråerna og har således, som båda har lång erfarenhet och omfattande kompetens inom området.

 

Många familjer är tidskrävande, och här är ett au pair ofta en mycket bra lösning. Vi gör alltid allt vi kan för att hitta den bästa matchningen mellan ett au pair och värdfamiljen. Med rätt match kan din familj se fram emot en underbar tid med mer ledig tid och mer vinst för alla.

 

Vår service Följ oss på Facebook

Jesi Anter var au pair:

"Jeg förändrade mig inte bara till en mer självständig och vuxen person, Jag hade den bästa tiden i mitt liv."

"Jag har mött många olika och nya människor och fått vänner för livet. Jag har rest mycket och min engelska har blivit betydligt bättre. Dessutom har jag fått en större förståelse för världen runt om mig, verkligen utvidgat min horisont! Men mest av allt, är det en jättechans att växa som människa och inte minst skapa minnen och historier för livet.”

Anser du ett au pair för din familj?

"