Au Pair Byrå

Oavsett om du är en Familj som söker en Au Pair, eller en Au Pair som söker en familj-, så står vi som et au pair byrå til rådighet med kvalificerad assistans och service på högsta nivå.

Det är vår främsta plikt att göra processen så enkel, säker och okomplicerad som möjligt, och därmed försäkra oss om glada och nöjda au pairer och familjer. Därför hanterar vi allt det praktiska för bägge parter. 

Nyhetsbrev

Registrera dig som svensk familj eller au pair för vårt nyhetsbrev.

Hålla dig uppdaterad om au pair-regler, nyhetsartiklar, tips och lediga platser i au pair-området.

Du kan avsluta prenumerationen när som helst med ett enda klick.

Ditt professionella fullservice au pair byrå

Välkommen till Aupairagent.se

Aupairagent.se och Aupairagent.dk är Skandinaviens ledande byrå/au pair-byrå, och även om vi finns i Danmark kan vi alltid hjälpa våra familjer i Sverige att hitta rätt au pair. Många familjer drar nytta av vår tjänst och vi sköter det mesta. Trots att vi pratar danska i telefon skriver vi lite svenska eller engelska. Så språket är inget hinder för oss.

Vi är bland de absolut ledande aupairbyråerna och har därmed både lång erfarenhet och stor kompetens inom området. Vi samarbetar även också med byråer i andra länder.

Det finns många krav som måste uppfyllas för att bli värdfamilj. Det är här vi kan hjälpa dig genom allt. Dessutom ska ett antal krav uppfyllas av den som söker uppehållstillstånd för att beviljas när det är en utlänning som vill bo i Sverige.

Många familjer i Sverige är tidsbegränsade och upptagna i vardagen och behöver därför hjälp med familj och hem. Vi gör alltid allt vi kan för att hitta den bästa matchningen. Med rätt matchning kan din familj se fram emot en underbar tid, med mer fritid och mer vinst för alla. Och man lär känna en person från en annan kultur.

Au pair betyder "på lika villkor". Det innebär att au pairen ska vara en del av familjen på samma villkor som en familjemedlem.

Vi kallar oss en professionell fullservice au pair-byrå. Därför finns vi även tillgängliga för frågor, både under och efter att kontraktet skrivits. Du kan läsa mer på Procedur sidan.

Aupairagent.se: Ledande au pair-byrå

ANSÖKAN FAMILJER FRÅN SVERIGE               ANSÖKAN AU PAIRS FRÅN SVERIGE 

Överväger du ett au pair för din familj?

Jesi Anter var au pair:

"Jeg förändrade mig inte bara till en mer självständig och vuxen person, Jag hade den bästa tiden i mitt liv."

"Jag har mött många olika och nya människor och fått vänner för livet. Jag har rest mycket och min engelska har blivit betydligt bättre. Dessutom har jag fått en större förståelse för världen runt om mig, verkligen utvidgat min horisont! Men mest av allt, är det en jättechans att växa som människa och inte minst skapa minnen och historier för livet.”

 

Aupairagent.se: Ledande au pair byrå

Vill du bli au pair?

Då är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa både au pair och familjer hemma och utomlands, och vi hjälper till med rådgivning hela vägen. Vi arbetar också med andra byråer runt om i världen. Så om du går med en liten globetrotter i magen, kontakta oss idag. Att bli au pair med en familj utomlands är ett bra sätt att lära känna en annan kultur och ett annat land.

Och om du som familj behöver ett au pair kan vi hjälpa dig hela vägen också. Det är en stor hjälp i en livlig familjs liv, och samtidigt får du en spännande inblick i ett annat lands kultur. Så det är verkligen en win win för båda parter. Många av våra familjer och au pair-kandidater berättar att det har varit en livstidsupplevelse.

Vi följer både våra familjer och våra kandidater före, under och efter vistelsen för att säkerställa en säker kurs. Det är naturligt för oss att följa dig, för vi vill att det ska vara en personlig upplevelse hela vägen. Och det kostar inte extra.

Då har du modet att få ett au pair eller bli au pair, så fyll i en av ansökningarna här.

"