Au Pair Byrå

Oavsett om du är en Familj som söker en Au Pair, eller en Au Pair som söker en familj-, så står vi som et au pair byrå til rådighet med kvalificerad assistans och service på högsta nivå.

Det är vår främsta plikt att göra processen så enkel, säker och okomplicerad som möjligt, och därmed försäkra oss om glada och nöjda au pairer och familjer. Därför hanterar vi allt det praktiska för bägge parter. 

Nyhetsbrev
Registrera dig för vårt nyhetsbrev och hålla dig uppdaterad om nya au pair-regler, nyhetsartiklar, tips och lediga platser i au pair-området.

Du kan avsluta prenumerationen när som helst med ett enda klick.

Ditt professionella fullservice au pair byrå

Välkommen till Aupairagent.se

Aupairagent.se är en agentbyrå/au pair byrå, vars främsta uppgift är att hjälpa familjer och au pairer i Danmark, Sverige/Skandinavien och Europa.

Vi är bland de absolut ledande aupairbyråerna og har således, som båda har lång erfarenhet och omfattande kompetens inom området. Vi samarbetar också med byråer i andra länder.

Det finns många krav som måste uppfyllas för att bli värdfamilj. Det är här vi kan hjälpa dig genom allt. Dessutom måste ett antal krav uppfyllas av sökanden för att uppehållstillstånd ska beviljas när det är utlänning som vill bo i Sverige.

Många familjer i Sverige är tidsbegränsade och upptagna i vardagen, och behöver därför hjälp med familj och hem. Vi gör alltid allt vi kan för att hitta den bästa matchen. Med rätt match kan din familj se fram emot en underbar tid, med mer fritid och mer vinst för allt.

Au pair betyder "på lika villkor". Det innebär att au pairen måste ingå i familjen på lika villkor som en familjemedlem.

Vi kallar oss en professionell fullservice au pair byrå. Därför är vi också tillgängliga för frågor, både under och efter kontraktet är undertecknat.

Aupairagent.se: Ledande au pair byrå

 

 

Överväger du ett au pair för din familj?

Jesi Anter var au pair:

"Jeg förändrade mig inte bara till en mer självständig och vuxen person, Jag hade den bästa tiden i mitt liv."

"Jag har mött många olika och nya människor och fått vänner för livet. Jag har rest mycket och min engelska har blivit betydligt bättre. Dessutom har jag fått en större förståelse för världen runt om mig, verkligen utvidgat min horisont! Men mest av allt, är det en jättechans att växa som människa och inte minst skapa minnen och historier för livet.”

 

Aupairagent.se: Ledande au pair byrå

Vill du bli au pair?

Då är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa både au pair och familjer hemma och utomlands, och vi hjälper till med rådgivning hela vägen. Vi arbetar också med andra byråer runt om i världen. Så om du går med en liten globetrotter i magen, kontakta oss idag. Att bli au pair med en familj utomlands är ett bra sätt att lära känna en annan kultur och ett annat land.

Och om du som familj behöver ett au pair kan vi hjälpa dig hela vägen också. Det är en stor hjälp i en livlig familjs liv, och samtidigt får du en spännande inblick i ett annat lands kultur. Så det är verkligen en win win för båda parter. Många av våra familjer och au pair-kandidater berättar att det har varit en livstidsupplevelse.

Vi följer både våra familjer och våra kandidater före, under och efter vistelsen för att säkerställa en säker kurs. Det är naturligt för oss att följa dig, för vi vill att det ska vara en personlig upplevelse hela vägen. Och det kostar inte extra.

Då har du modet att få ett au pair eller bli au pair, så fyll i en av ansökningarna här.

"